השפית והחזון הקולינרי

שני דברים חשובים גיליתי בצעירותי. הגילוי הראשון היה עוצמת ההנאה וההשפעה על גופי ונפשי כשפשוט...טעים לי.
הגילוי המשמח השני היה שקיבלתי מתנה – חכמת ידיים וחך, שבשילוב עם אהבה למטבח אפשרו לי לענג ולהשפיע על נפשם וגופם של אחרים.
שפת האוכל שלי, יש בה אינטליגנציה של המטבח הפרסי, רעננות של המטבח הערבי גלילי, קוהרנטיות של המטבח הדרום איטלקי ועוד הרבה חכמת עונג ו- well being סרוגים יחדיו בהרמוניה לתוך ביס ומנה... עם השפה הזאת הגעתי לביתא ובניתי תפריט. 

מאחורי כל מנה בביתא עומדות מחשבה, תשומת לב ופילוסופיה שלמה שעניינה איזון והרמוניה. הרמוניה בין הסועד למקום, בין סוג האוכל ומזג האוויר שבחוץ, בין סוגי הלקוחות השונים, בין המטבח למלצרים ובין הסועד והמשך יומו. סגנון הבישול הוא כזה שנותן מקום של כבוד לחומרי הגלם ומוציא אותם במיטבם. 
האיכות הגבוהה של חומרי הגלם, לצד הקפדה על תהליכי בישול וקיצוץ יוצרים טריות ללא פשרות, הייחודית מאוד למקום. היכולת של ביתא להיות הן בית קפה והן מסעדה מאפשר לי להציע רגע של נחת ועונג לקהל רחב במיוחד ולאורך כל שעות היום. בכך זכיתי.  

את צוותי המטבח של ביתא אני בוחרת בקפידה. הרי הם אלה שאמורים להוציא לפועל את כל מה שאני יוצרת ומתכננת.
החל ממנהל/ת המטבח, דרך אנשי ההכנות, טבחי הסרוויס ואחראי הניקיון. איכות האנשים שאני עובדת איתם קוהורנטית לאיכות האוכל הגבוהה של ביתא.